Fullspäckat schema idag!


©

Min Söta Hund, Bumsan, får pryda inlägget!


Jag har verkligen fullt upp idag. Har precis kommit hem från Konfirmationen och nu ska jag laga mat, senare ikväll blir det aerobics-träning för min del, kulkul. Dagen har varit bra och gått hyfsat fort. Har dock världens huvudvärk nu, så jag ska nog ta en huvudvärkstablett.

Blir nog inget mer inlägg idag, men vi hörs imorgon, då blir det blogga av! :D


Dresscode Today

©
Baggy-Jeans från Bikbok & tröjja från Gina Tricot (köpt i fredags)

Vet att låren ser feta ut på bilden, men de är dom inte i verkligheten, haha!

Där har ni >DAGENS OUTFIT<


Siluetter

©
Bild fotad med Tamron 70-300 mm, i somras!

Här är en bild som jag nog aldrig visat i bloggen. Det är 3 blommor, dom är nästan som siluetter. Fotade denna i somras när jag var i Dalarna, som jag, om några veckor ska till! Det kommer bli bra!

Det blev ingen bloggning i morse. Satt med blogg.se uppe typ hela morgonen, men jag kom inte på något att skriva om, så det fick vänta. Skolan idag gick jättebra!

Och snart kommer Dagens Outfit upp!


Armband från Cocoo.se

©
Vilken är eran favorit? Mina favoriter ser ni på bilden över, alltså dom färgerna. Armbanden finns att köpa på cocoo.se, för 195 :-. Åååh, dom är så snygga. Jag skulle lätt kunna köpa flera olika färger. Men antingen den lila eller den rosa är min absoluta favorit! Även armbandet på bilden under här är grymt snyggt, I Love My Blog, haha, snyggt huh?!

©


Jag är med och tävlar om ett Softfocusfilter!

©
Denna bild är jag med och tävlar med!

Jag är med och tävlar om ett Softfocusfilter från tvspelsweb.se hos Rebecca Aflaki!
Bilden fotade jag på Kreta i somras! Jag längtar verkligen tillbaka :D Anmäl dig du också, klicka HÄR!

Josefin, 14 år!


Gäsp!

Men herregud vad mörkt det är ute. Jag vaknade för ett tag sedan och då var det mörkt i hela huset. En sak är säker: HÖSTEN ÄR HÄR! Och ni ligger jag och tittar på vakna med the voice och kände precis ett sug efter frukost, jag är verkligen hungrig, haha. Dags att gå upp, vi hörs efter skolan. Eller nej, vi hörs vid lunchtid, eftersom jag ska hem på lunchen, bra va? :D

Jag kan inte kalla mig själv konstnär, men...


©

...men jag älskar att måla! Jag fick lust att kladda med lite akvarell, och på bilden ser ni resultatet. Dock ett slarvjobb, som ni ser på dendär blomman till vänster, men skitsamma. Det blev en riktig "färgkick" till bild, hehe. Nu ska jag tvätta penslarna, torka färgerna (eftersom jag råkade blanda lite, hehe), och sen ska jag fortsätta i den dåliga boken hela klassen läser samtidigt.


Konsten att komma på en rubrik...

©
Favorit i repris, fotad på kreta i somras!

Shit vad jag har svårt att komma på rubriker ibland! Ibland dyker dom upp i skallen direkt, och ibland kan jag sitta hur länge som helst, som nu, till exempel. Nu på förmiddagen har jag läst lite i dendär dåliga boken, och målat på min bilduppgift, jag ska läsa resten senare. Och i någon timma nu har jag suttit och fixat med min meny, och jag vart väl skapligt nöjd iallafall, får duga sålänge.

Jag kom och tänka på en sak förut. Alltså denhär helgen har ju gått skitfort. Och ändå hade vi studiedag i Fredags, men det känns inte som det. Helgen har typ blåst förbi och imorgon börjar en tråkig vecka igen, med läxförhör och prov, suck. Tur att vi bara går 4 ½ dag varje vecka, med tanke på att fredagar bara är halvdagar! Det är bra det!


Bildlöst och kort inlägg!

Tjenare!
aaaa, jag har panik typ! Vi ska ha läst ca 70 sidor i en bok tills imorgon, och boken är skitdålig, det kommer ju inte gå. Så jag måste sätta igång nu! Sedan har vi bilduppgift också som jag måste måla på, jag säger bara en sak, STRESS!

Vi hörs senare när jag är färdig med alla läxor och det!

PS. Glöm inte anmäla er till fototävlingen i inlägget under! DS.

Fototävling: Bästa porträtt!

©
Var med och tävla med ditt bästa porträtt!

Tänkte dra igång en lite fototävling här i bloggen! Temat är "porträtt-foto" så du ska alltså delta med en av dina bästa porträttbilder, den får vara tagen när som helst. Den får vara redigerad, men INTE i kollage.

För att delta ska du skriva ett nytt inlägg där du, tillsammans med bilden, skriver en motivering varför just din bild ska vinna! Sedan skriver du en kommentar till dethär inlägget där du anger ditt namn, ålder och länk till blogginlägget med bilden!

1:a pris är en länkning i menyn!

Kom igen nu! Anmäl er! Ni kan anmäla er tills den 30 Septemer, därefter lägger jag upp finarlisterna!


LKPG #1

©

©

2 av bilderna jag fotade igår! För er som inte ser vad som är på bild nr 2 så är det en typ fontän!


Mina Inköp Igår

©
|T-shirt - Gina Tricot|Vantar - Accent|Vanlig ansiktskräm - Åhlens|Parfym som luktar Cocos - Yves Rocher|

Hej på er!
Vårat internet var typ trasigt igår och det hoppade inte igång förrän 10 på kvällen, så ja. Då hade jag inte orken att sätta mig vid photoshop och så, så jag bloggar nu. Jag och Melinda hade sjukt kul på stan igår, och vi fotade en massor (eller jag gjorde, hehe). Bilderna får ni se lite närsom inom en snar framtid, haha. Dock köpte jag inte så mycket, hittade typ ingenting. Ajja. Nu ska jag äta frukost, sen ska jag ev. börja på en ny bloggdesign!


I'm going to the city!

Tjolavippen!
Ska dra iväg till stan idag, men kommer tillbaka i eftermiddag med mina inköp och alla bilder jag fotat, eller kanske inte alla, men några stycken iallafall. Blir nog att köpa någon t-shirt, mössa, vantar, någon scarf, och eventuellt ett par snygga örhängen jag spanade in på H&M. Sedan ska vi fika eller äta något inne i stan.

Kramar!


<3 ©


Veckorevyn

 ©
Bakgrunden vart i någon annan färg, men skit samma.

Var en sväng i affären förut och jag köpte en veckorevyn där Blondinbella, Kenza och Engla pryder omslaget. Jag var bara tvungen att köpa den, kan ju vara kul att läsa om Blog Awards. Tänk om man en dag skulle bli nominerad, fasst det lär ju dröja ett tag. Typ 28 besökare som max. Hehe. Men det är bara att "jobba sig upp". Jag är säkert inte själv om att ha köpt detta nummer, hehe.


Ge mig

©
Herregud så snygga väskor nuknuk.se har. Mina absoluta favoriter är dom jag visar bild på. Och den svarta är nog den snyggaste. Den skulle vara perfekt att ha till skolan, eller hur? Idag har jag bildbrist, därav den dåliga uppdateringen, men imorgon blir det fota av. Och lite shopping kanske. hihi.

Vilken av väskorna är eran favorit?


Blow

©

©

Sågär mycket blåste det i tisdags. Men jag gillar bilderna, trots att dom är i oskärpa. Lite typ "hysteriska" eller hur man ska beskriva dom. Lite stressiga bilder. Ungefär som vardagen kan vara ibland. Okej. Detdär lät inte som jag, men skitsamma. Skoldagen gick fort, och imorgon är det STUDIEDAG och jag och mello ska in till stan och fota, shoppa och kanske fika eller käka. Läängtar :)

Nu ska jag nörda lite musik och sätta kameran på laddning!


Down


Down - Jay sean

Trevlig Onsdag.
Detdär vart kanske inte en sådan bra början, haha. Allt bra med er? Med mig är det bra, lagade lite mat förut, det blev kyckling, kryddad med curry och ris till det. Snart ska jag iväg och träna aerobics. Sedan ska jag sova. hehe.

Det får bli ett kort inlägg, ska nämligen sticka iväg snart!


2 pictures


©

©

Shit, det är verkligen jobbigt att gå upp på mornarna nu, men det är bara att stå ut, om ca 9 månader har man sommarlov igen, och lite ljusare tider. Haha. Idag ska jag på konfirmation efter skolan, så ingen bloggning förrän vid sextiden ikväll, tror jag. Senare ikväll ska jag iväg och träna. Och imorgon är sista dagen för veckan, för på fredag är det nämligen studiedag! Det gillar jag!


The Summer Is Gone

©
Rund oskärpa, eller bokeh, som det också kallas, i bakgrunden!

Jag var ute och fotade lite nyss. Vilket höstväder! Typiskt höst. Regn, mulet, blåsigt och småkyligt. Men det är mysigt också, speciellt att gå runt med stora halsdukar och vantar. Jag har flera bilder, men jag sparar några så jag har nått att ladda upp imorgon. Glöm inte att kommentera hörreni!


RIGHT NOW

©
Bilden och rubriken får tala!

Tjenare!
Är nu hemma från skolan, eller idrotten, eller vad man ska säga. Jag och Mello fixade alla kontroller på under 20 min, det var bra det. Nu ska jag snart plugga Fysik. Sen ska jag sätta mig vid datorn igen, och sedan se på Idol 2009. Så ser min eftermiddag/kväll ut!

Förresten, herregud vad det blåser idag. Någon mer i landet som har det blåsigt? Det är ju nästan storm ju.
Jaja, nu ska jag ta och sätta igång med fysiken innan jag typ dör av trötthet. Haha.


3 Things About Me

©

Jag tänkte, eftersom det kommer fler och fler hit, så tänkte jag berätta lite  om mig själv, och i detta inlägg, får ni reda på 3 saker om mig. Och ni, bilden där uppe ser lite utdragen ut, och det är den, har alltså inte såndär huvudform i verkliga livet, hehe.

- Jag har oftast rätt så dåligt självförtroende. Och det har jag fått eftersom jag under en längre tid utsatts för psykisk mobbning och blivit kallad en massor, som verkligen inte stämmer. Jag har utsatts för blickar, dom har nästan varit värst. Dock har förtroendet blivit bättre på sista tiden, men jag är fortfarande osäker på mig själv.

- Jag är 175 cm lång. Ja, det stämmer faktist, har typ jämt varit längst, fasst nu börjar killarna i klassen växa om mig, surt. Haha. Även min längd har jag blivit "retad" för. Men jag är stolt över att vara lång, jag gillar det.

- Jag har alltid stått längst upp på klasslistan. Enda sedan jag började i skolan har jag stått högst upp på klasslistan, eftersom mitt efternamn börjar på A. Undra hur länge jag kommer stå längst upp, kommer kännas konstigt när någon annan tar över "min plats". Haha.

Detdär var 3 saker om mig!


Black & White

©

©
Fotograf: JOSEFIN (jag) | Modell: MELINDA

Färg VS svartvitt? vad tycker ni?


I'm home

Okej, jag fick totalt damp på datorn i morse, den ville helt enkelt inte sammarbeta, därav ingen uppdatering. Men nu verkar den vilja sammarbeta, såklart jag skriver ett inlägg då. Skolan gick segt idag, kanske för att jag gick och mådde illa precis hela dagen. Men nu känns det bra igen. Funderar på om jag ska ta och fota lite snart, har ju inga bilder, hehe.

Senare ska jag till stallet. Har blivit tvungen att sluta eftersom skolan tar för mycket tid. Sorgligt men sant. Dock kommer jag inte sluta helt, jag tar det mer som en "paus". Kommer säkert börja snart igen.

Hörs senare!

©


She Wolf


She Wolf - Shakira

S
ådär, då har jag pluggat klart. behövde igentligen inte plugga så mycket eftersom jag pluggat lite innan och kapitlet är trots allt rätt så lätt! Det får gå som det går. Matte är inte mitt bästa ämne, så jag har inte så stora krav där.

©
Bländare f/5.6, Slutartid 1/500 sek, ISO 100. Kitobjektivet.

En bild jag fotade i Fredags, skolan hade precis slutat och jag och mello drog ut och fotade, ååh, jag vill ha Fredag igen, så sjukt mysigt det kan vara ibland. I fredags sken solen, inte ett moln och det var varmt. Hoppas det håller i sig!

Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon!


Nytt!

©

kom precis hem från stan. Eftersom vi har skolfoto imorgon (enskilt, men ändå) så köpte jag lite nytt till det. Först ett svart baslinne från Cubus, sedan en skjorta, som också var från cubus!
Gick sedan in på bikbok och köpte leggins med dragkedjor längst ner, sjukt snygga! Är nöjd med mina köp, hehe!

Nu: Matteboken, neej!


Vad fotar du med för en kamera?

©
Idag kommer jag inte ha någon tid att blogga, eftersom jag tar en "pluggdag". Har både matte och bildläxa att göra så bloggen får komma i andra hand idag! Därför kan ni ju svara på frågan! Så har ni ju något att göra, återkommer eventuellt ikväll runt nio-tiden, men jag kan inte lova något!

Besökantalet börjar minska igen, neeejj. Fortsätt besök allihop! :D


FÖRSÄLJNING UTAV BLOGGDESIGNER

FÖRSÄLJNING UTAV BLOGGDESIGN.
Nu kan du beställa bloggdesigner av mig! Eftersom jag fått mycket föfrågningar så tänkte jag dra igång en försäljning. Jag kommer ta 100-200:- per design ink. kodning/insättning av designen. Priset kommer variera beroende på svårighetsgraden. Är det alltså krångligare att koda designen o.s.v blir det dyrare. Priset går dock att diskutera. Bilder till designen får du dock fixa själv. Du bifogar bilderna till mig på mejl. Du får själv bestämma hur designen ska se ut, såklart färger o.s.v.

BETALNING
Betalningen kan ske på 2 olika sett. För att minimera lureri o.s.v så betalar alltid köparen innan designen sätts in!

Alt. 1: Allra enklaste sättet är att sätta in pengar på mitt konto, mer om det, om du väljer den metoden, det tar vi via mejl/msn! När jag sedan fått in pengarna på kontot, visar jag dig designen, och är du nöjd, sätter jag in den åt dig!

Alt. 2: Om du inte kan sätta in på mitt konto, så skickar du helt enkelt pengarna till mig. Du lägger dom i ett kuvert (och lindar in dom i något för säkerthetens skull), och skickar sedan till mig. Adress får du när du beställt designen (mejlar adressen till dig). När jag sedan fått pengarna får du se designen, och om du är nöjd med den så sätter jag in den åt dig!

HUR BESTÄLLER MAN?
Skicka iväg ett mejl till [email protected] där du skriver lite hur du vill ha designen (färg, stil på text o.s.v) Sedan bifogar du bilderna till mig (om du nu inte väljer att ha en design utan bilder). Skriv även vilket sett du vill betala på. Så fort jag ser ditt mejl så svarar jag på att jag mottagit beställningen, och om det är kö, skriver jag såklart det. Och så snart jag fått pengarna, så får du designen insatt!


Då & Nu

©
Här ser ni! Man kan ju säga att jag utvecklats som fotograf sedan år 2007. Då gillade jag att fota mycket snett, jag vred alltså mycket på kameran o.s.v. Nu gillar jag att ta raka och fina bilder, är inte så mycket för vridna bilder längre, dock kan det vara snyggt ibland, fasst inte när det inte passar! Hade även en kass kamera då, 3 megapixlig digitalkamera, som inte ens var min egen. Tack och lov att jag köpte min Nikon D60, haha.

Ikväll kommer det lite folk hit så jag har städat mitt rum, och nu ska jag plugga matte en stund, prov på måndag. Hoppas jag är sjuk, eller nått då. haha! Nejdå, det kommer nog gå jättebra (med tanke på vilket mattesnille jag är, NOT) haha. ha det bra alla, vi får se om de blir mer bloggning idag, men det tror jag!


Mer från igår

©

©

©
Den första bilden är inte redigerad, dom andra är redigerade med kurvor och mer skärpa!

Jag är lite konstig, jag laddar alltid upp 3 bilder, haha. Menmen. Det är ju bättre att spara dom bästa till sist, right? Det som är så sjukt är att jag var och fotade på precis samma ställe för typ 3 år sedan, när jag gick i 6an. Jag hade en lite digitalkamera på 3 megapixlar, jag har faktist bilderna kvar, ska ladda upp det senare sen! och nu går jag liksom med en Nikon D60 och 2 objektiv. Det är så sjukt, haha!

♥ 


Jag är med i en fototävling hos eexx.blogg.se!

©
Dethär är jag med och tävlar om som min bästa sommarbild!

Jag är med i en fototävling hos eexx.blogg.se där man kan vinna ett presentkort hos fotofyndet.se på 400 :-.
Skulle vara jättekul att vinna, eftersom jag behöver lite grejjer till min kamera. Bilden har jag fotat på Kreta nu i somras, på en av kretas finaste stränder - Elafonissi! Jag längtar verkligen tillbaka!

Vill du också vara med? Läs hur du gör HÄR


Några snygga tröjor som jag precis hittade...

©
Jag är totalt förälskad i den första tröjan från gina tricot. Tänk er den, och ett par kölsvarta legging, det är snyggt det! Dom 2 andra tröjorna är mer stilrena än den första, men dom är också sjukt snygga. Och alla kostar 299 :- också. Lite komiskt, eller inte, haha!

Vilken är eran favorit? min är SÅKLART den första!


Första bilderna från fotorundan nyss

©

©

©

3 Bilder som jag fotade för sisådär en timma sedan. Endast porträttet är redigerat! och jag älskar att det är rund oskärpa (kallas även bokeh) i bakgrunden på de 2 översta. Även jag fick vara lite modell, hihi. Har fotat alla bilder med 18-55 mm optik, och jag tycker skärpan är bra för att vara kit-objektivet! Det var en sådan härlig dag att fota på. Jag och mello tog cyklarna, och drog ut på landet en stund, sedan gick vi genom skogen tillbaka, och stannade uppe i motionsspåret, där vi fotade lite på ett fint fält! Har jättemånga bilder, men jag laddar upp lite i taget. Kan även tillägga att jag fotade manuellt på alla bilder.

Hörs senare!


Dålig uppdatering idag!

Hej!
Hann inte blogga i morse, men nu ska jag iallafall dra ut och fota! Vi hörs senare! :D


Goood natt ^^,

Nu är jag så sjukt trött efter denhär dagen, så nu ska jag gå och lägga mig, gå upp klockan 7 imorgon, vara i skolan 3 timmar och sedan gå hem och fota och blogga och INTE plugga :D Hörs imorgon allihop!


One, two, three

©

©

©
3 bilder tagna i somras!

Hej!
Hemma från vårdcentralen, och det blir en rötgen för min del. Och just det, jag som lovade att fota, det blir nog inte av idag, eftersom jag måste plugga franskaläxan, men imorgon slutar vid klockan 12, så då ska jag fota. DET LOVAR JAG. Hehe. Men sålänge laddade jag upp 3 bilder tagna i somras, åå vad jag gillar macro-funktionen på mitt tamron-objektiv!

Tänkte även fråga er lite, vad vill ni läsa om mer i bloggen? Jag ser att statistiken snabbt har ökat, så kom gärna med förslag! Är öppen för de flesta förslag (rimliga dårå, haha) och även sammarbeten!

Ha det bra, vi hörs!


Rubrikbrist heter det!

Hej!
Vet inte vad jag ska ha för rubrik, men i vilket fall! Är hemma nu och ska om bara några minuter dra iväg till vårdcentralen, sen ska jag plugga franska och fotografera lite. Så det kommer upp lite nya bilder senare sen!
Dethär inlägget får vara bildlöst, men jag kommer somsagt med mycket bilder senare sen! Idag har det varit okej i skolan, inget att klaga på iallafall, hehe. Nu: Vårdcentralen, uuuusch!

/Josse ♥

Streeeeeeeeeet

Hejsan bloggen, eller godmorgon, kanske jag ska skriva!
Har precis fixat iordning mig, och ska snart ringa mello, så vi kommer iväg till gympan snart. Vi har friidrott, jag vill typ dö. Så sjukt tråkigt tycker jag. Det ända kul är att springa 100 m, där jag blivit 2 sekunder snabbare än förra året, bra det! Sen har vi lite lektioner, och sista lektionen har vi streetdance, men ska gå lite tidigare eftersom jag ska till vårdcentralen och kolla upp varför jag mår så illa hela tiden. Hinner ev. slänga in ett inlägg innan jag drar till vårdcentralen, men inte säkert, annars blir det bloggning efter. Och ni! jag tror jag ska fota lite idag, så då kommer lite färska bilder upp!

Ha en bra dag sålänge!


©
har satt upp en tavla på mitt rum, med bilder jag har fotat. Sjukt dålig bild på tavlan, men jag hade fel inställningar!


Död, typ

Hej!
Är nu hemma från träningspasset, har precis duschat och fyllt på med vätska. Nu är jag så död så jag tror jag ska gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!


Home, sweet home

©
Bild jag fotade häromhelgen, redigerad. Dock brusig p.g.a högt iso.

Hemma från konfan, eller konfirmationen, eller vad man nu ska säga. Dagen gick snabbt och bra, trots att jag mådde illa hela dagen, men shit the same. Nu sitter jag här vid datorn, ska iväg och träna aerobics i gympasalen på skolan, det ska bli riktigt najs. Ni ska bara veta hur mycket träningsverk man får efter ett pass. Men innan dess ska jag bara ta det lugnt, har inga läxor tills imorgon, det är bra det. Och imorgon är det street-dance som står på schemat! ååh, jag längtar! Hörs eventuellt ikväll. Blir nog mer bloggning imorgon igen!


Ännu fler besökare!

Hej bloggen!
Kollade in statistiken nu på morgonen, och ser att igår hade dela 25 stycken besökt mig, innan var det bara 2 st/dag. Shit. Det är jättekul att ni kikar in, men glöm inte att lämna kommentarer också :)

Idag ska jag iallafall gå iväg till skolan, trots att jag inte känner mig helt frisk, men jag har ju konfirmation efter skolan, och det vill jag inte missa, såklart! Och dagen är den jobbigaste, fasst igentligen är den inte så jobbig. Bara nu på förmiddagen, men efter lunch har vi bara 2 lektioner kvar, så de är bra! Och inga läxor tills idag heller! 

Vi hörs senare ikväll, eftersom konfirmaionen slutar vid kvart över 5!

©

©

©
Bilder från västkusten i somras!


Fototävling hos Ellen Ahl Axelsson

©
Jag tävlar med denhär som mitt bästa porträttfoto, sommaren 2009!

Jag är med i en fototävling hos Ellen Ahl Axelsson, där man kan vinna ett Close-up filter +10 från tvspelsweb.com.
Jag skulle jättegärna vilja ha ett close-up filter, så därför är jag självklart med! :)

Anmäl dig HÄR!


Bild på bellan

©

50 % svartvitt lager
Ökad kontrast
Svart i kanterna, fixat med en pensel :)


Jag är bara tvungen att blogga


Green day - 21 guns

Jag var bara tvungen att blogga. Har dock fått feber nu på dagen, så jag känner mig inte bättre precis. Suck. Varför måste man jämt bli sjuk när det är skola för? Man missar ju bara massor. Nu på förmiddagen kollade jag på en film. American Dreamz hette den. En sjukt bra komedi. Fasst den är riktigt sorglig i slutet, tycker jag. Om ni inte har sett den, se den! Sedan fick jag en frida-tidning idag, så jag har varit sysselsatt, men nu hade jag inget mer att göra, så nu satte jag mig vid datorn (fasst jag igentligen inte får, hehe) Menmen. Nu börjar jag må dåligt igen, så jag ska gå och sova en stund. Hörs ikväll eller imorgon!


Sjuk idag

Jag är sjuk, så jag kommer inte blogga något idag, eftersom jag kommer ägna dagen åt att vila. Hörs imorgon hörreni!


Ha det bra ikväll!

Själv ska jag fira brorsan som fyller år idag! lär inte bli något mer inlägg ikväll, men vi hörs imorgon!
Glöm inte att kommentera!


Min eftermiddag

©

©

©
På dom två understa bilderna ser ni ett halsband som jag köpte på guldfyld för 79:-!
Det står Trust & Love på brickorna, om ni nu inte redan sett det!

Denhär eftermiddagen kommer spenderas över matteboken, och senare ikväll blir det att kolla på Färjan 3. Kollar ni också på det? Håkan är iallafall sjukt bra, haha! Skolan idag var helt okej och dagen gick skapligt fort. Och inga läxor har vi fått heller, tur det! Matteprov på Torsdag är det som gäller, och en franskaläxa till fredag, annars är det lugnt på "läxfronten".

Ha det superbra allihop!


Dagens Outfit

©
Slarvredigering, hinner inte bättre än så. haha! Och jag måla över fejset, eftersom jag såg ut att sova!
Och ni! Ignorera att jag riktar fjärrutlösaren mot kameran, men jag var lite seg!

Linne - Bikbok
Svarta Jeans- Bikbok
Skinnjacka - Ullared
Scarf - Gina Tricot
Skor - Nike/intersport

Nu drar jag till skolan, hörs senare allihop!


Go' kväll!

©
Modell: JAG Fotograf: Melinda

Nu ska jag sätta mig framför tv:n med varm choklad (cappuccinon va nog inget för mig, trots allt), och kolla på ensam mamma söker, tror jag! Go' kväll alla läsare!


Boys Boys Boys


Lady Gaga - Boys Boys Boys

Riktigt bra låt, såhär en Söndag!


Ps. Visst har jag uppdaterat bra idag? Hoppas det håller i sig!


Halsdukar

©
Shit vad mycket halsdukar det finns att välja på. Men här är mina favoriter jag har hittat än sålänge. Fasst jag ska nog köpa den översta. Dels för att jag tycker den är snyggast, och priset är ju en fördel! Tänk er den till en svart skinnjacka. Sjukt snyggt om ni frågar mig!


Cappuccino

©
Jag vet, jag drack ur en lattemugg, hehe!

Jag testade precis att dricka cappuccino. Alltså om man säger såhär. Det var kanske inte världens godaste dryck, men det gick att dricka iallafall, dock slog jag ur efter några klunkar, hehe. Det smaka som en blandning mellan varm oboy och snabbkaffe. Jag gillar inte vanligt kaffe, så ska jag ha någon form av kaffe, så ska det vara cappuccino!


Designbyte stup i kvarten

Ny design igen! Jag byter stup i kvarten. Men den jag har nu är jag skapligt nöjd med iallafall, så den får stanna ett tag iallafall! Vad tycker ni? Kommentera!


Flashing Lights

©

©
Foto: Jag ©


Jag är uppe tidigt.

Suck. Det är alltid såhär när man går i skolan. På vardagarna går jag upp 7, och nu på helgerna kan jag knappt sova till 8. Men jag överlever, säger vi. haha. Idag är det söndag, som typ alla vet. Idag ska jag plugga lite till matteprovet vi har på torsdag, sen ska jag åka till stallet också. Har inte varit där på evigheter, men skolan tar all tid, så jag hinner inte. Men idag ska jag dit iallafall. Och vädret är väl sisådär nu, så jag åker nog senare idag!



©
En bild från fotosessionen med Melinda. Oredigerad!


UGGs - En hit i höst igen?

©
Jag var in till stan en stund idag, och jag såg på några ställen att UGGs, som var så populära förra året, börjat säljas igen. Själv har jag ett par UGGs och dom är verkligen supersköna. nackdelen är att man lätt blir blöt i dom, men sprejar man dom, så funkar det! Kommer ni använda UGGs nu till hösten? Eller vad tänker ni ha för skor? Själv gillar jag även ankelboots, men när det börjar bli kallt kan det ju vara skönt med nått varmt på foten. Eller vad säger ni?


Hur jag redigerar mina porträtt!

©
Redigerad av mig! ©

- Mer kontrast på ögonen.
- Tar bort finnar
-Fixar ljuset i Curves

Det var en vanlig redigering av mig. Och vet ni vad? Jag har äntligen lärt mig fota porträtt med ögonen i fokus! Lyckaa! :)


Automatic


Automatic - Tokio Hotel

Dålig kvalla på videon, men dom med bra ljud kunde man inte lägg upp, eftersom de inte fanns någon kod att kopiera!

Alltså, var det inte jag som nyss lovade att uppdatera bättre? Okej, jag får väl ta och skärpa mig, på riktigt nu! men somsagt. Skolan tar typ upp hela mitt liv, denhär veckan har jag pluggat precis varje dag. Så jag har inte hunnit åka till stallet eller något, så idag ska jag göra det iallafall!

Tokio Hotels nya låt, har ni hört den? Den är iallafall sjukt bra! Jag har inte gillat deras andra låtar, men denhär är jättebra. Tummen upp den denhär låten! Jag har dock inte gått och blivit någon form av svartrockare, eftersom jag gjort min design svart, och börjat lyssna på tokio hotel, nejnej. Jag är samma person som jag alltid varit!


Melinda #1

©

©

©

©

Bara den första bilden är redigerad, dom andra har jag inte hunnit redigera än!


Tillbaka?

Hej på er!
Det var värst vad länge sedan det var jag skrev, det var väl en bloggpaus antar jag? Men nu tar jag nya tag i bloggen och det kommer komma upp en hel del bilder också! Igår var jag nämligen och fotade porträtt med min kompis. Jag var både modell och fotograf. vad har hänt sedan sist då? Skolan har dragit igång (*suck*) och vi har massor att göra i skolan. Läxor och andra uppgifter. Men det går bra iallafall. Men somsagt så ska jag nu ta och börja blogga igen, troligtvid ska jag fixa en lite höstigare design, vi får se!

Ha det bra! jag återkommer senare med dom första bilderna från fotosessionen!

/Josse ♥