Jag är med och tävlar om ett skylight-filter hos Rebecca!

©
Fotad på västkusten, veckan innan skolan började!

Jag är med i en tävling hos Rebecca Aflaki där man kan vinna ett skylightfilter i valfri storlek! Skylightfiltret är från tvspelsweb.se, mer info om dom hittar du här. Var med du också. Gå bara in här och läs hur man ska göra!



Gratis fotobok från Fujifilm!

Hej!
Eftersom många fler fotobloggare har skrivit inlägg om en fotobok från fuji, så är det ju såklart att jag också vill ha en! Fotoboken är värd 344:- , men för er med blogg eller hemsida, så är den gratis! hur bra är inte det? I denna fotobok tänker jag sätta in mina bästa foton, och även en hel del bilder från kreta, så man kan kolla i fotoboken en regning dag, och bara längta tillbaka! Jag har aldrig pysslat ihop en fotobok, så det kommer bli jättekul! jag tycker att ni också ska skaffa er en. Det ända ni behöver göra är att gå in HÄR (länk), sedan läser du det som står på sidan, och följer instruktionerna! Och vips! så har du en gratis fotobok!


Jag är med och tävlar om en Volumaster hos Jennifer Sundqvist!

:))

Jag är med i en tävling hos Jennifer sundqvist, där man kan vinna Björn Axéns Volumaster. En sån har jag, ända sedan dom kom ut, velat ha, men jag har aldrig köpt den, men nu när man har chansen att vinna en så är det ju såklart man deltar. Dom verkar ju superbra!
Här är tävlingsvillkoren, som du även kan hitta på Jennifers blogg (länk)!

  • Kopiera bilden nedanför(min header) och lägg in i ett inlägg.
  • Kopiera reglerna och klistra in i samma inlägg.
  • Säg att du är med i tävlingen, och länka min blogg.
  • Säg till när ni gjort det, Och ni är med i tävlingen!=)
Svårare än så är det inte!

Enkelt va? Det tycker iallafall jag! Och nu hoppas jag verkligen att jag vinner, gud va kul det skulle vara att ha en volumaster, vilken volym det blir! =) Hoppas, hoppas, hoppas!

Färg vs. Svartvitt?

©
Jag vet att det har blivit en miss i redigeringen precis under hakan, men det går inte att fixa tillbaka, tyvärr!

Färg VS. svartvitt?

Snart är det dags!

Om 1 timma och några minuter sitter jag i skolan, snacka om att jag är nervös! Jag är redan klar med allt och ska inte gå förrän halv 9. Men jag får väl kolla på tv eller nått. JAG ÄR NERVÖS! haha. Men det kommer nog gå bra!

Hörs senare idag! ♥

Sammanfattning: SOMMARLOV 2009

Om drygt 13 timmar, sitter jag i skolan igen, men innan dess, så tänkte jag göra en sammanfattning av mitt sommarlov, i text och bilder! Vilka minnen!
©
Mitt sommarlov började i stort sett på Kreta. Jag fick en vecka mer ledigt
än dom andra. Kreta 2009 - något jag alltid kommer minnas!
©
Att åka i bergen till Elafonissi (Kreta) var nog det läskigaste jag gjort, men känslan
att åka där uppe, den går inte att slå!
©
och dessa varma kvällar vid siljan, gaaah, saknar det! <3
©
Båttur på siljan en varm kväll i Juli!
©
Vi åkte även ner till julia och hennes familj som har stuga på västkusten,
hur mysigt som helst! på bilden är något naturreservat vid havet,
där vi åkte och fikade! Myyysigt!
©
En dag åkte jag och familjen till söderköping och åt glass på smultronstället,
och sedan gick vi runt lite. Bilden fotade jag där alla båtar är i kanalen!
©
Nån bild från midsommar, i dalarna. Inte nån bra bild kanske, hehe!

Ett ångestladdat dygn framför mig

Hej! Tänkte skriva ett litet inlägg, såhär innan skolan börjar. Skolan börjar ju imorgon. Fyfan säger jag bara. Dagen innan är den mest jobbiga, då vet man att man inte kommer kunna sova hur länge man vill, man kommer inte kunna vara uppe hur länge man vill, man måste plugga eftermiddagarna långa och man får knappt någon fritid alls. Håller ni inte med? Och att ta domdär jobbiga stegen till skolan imorgon, är så ångestladdat, att det känns som om man ska ramla ihop när som helst, så känns det för mig iallafall. Igårkväll, innan jag somnade tänkte jag "Dethär var sista kvällen att vara uppe till mitt i natten, och sedan på morgonen kunna sova ut" Och att tänka så är så jävla jobbigt. Å andra sidan, när man sen har kommit in i "rutinerna", dvs gå upp klockan 7 varje morgon, gå till skolan halv 9, gå hem halv 4, äta mellanmål och sedan börja plugga, och sedan gå och lägga sig 10, förutom på fredag och lördag, då kan man vara uppe länge igen, så är det inte så jobbigt. Visst, det kan ta tid att få in allt i skallen igen, men om ett par veckor, kommer ju allt kännas som vanligt.

Denhär dagen är den sista på sommarlovet, och jag ska passa på att njuta av dom timmar som jag kan vara uppe. TÄNK, jag har bara 10 timmar kvar på sommarlovet (om jag nu kommer kunna sova klockan 10, haha) och imorgon, klockan 7, startar klockradion, och då börjar allt precis som innan sommarlovet. Och tanken av att vissa skolor fortfarande har en vecka kvar, gör ju inte allt mycket lättare! Jag säger bara en sak - NJUT!


#1 - Västkusten

©

©

©

©

©

©

©

©

Alla bilder är fotade av mig (förutom den näst sista, eftersom det är jag som är på bilden, hehe). Jag har använt mig av min Nikon D60 och båda objektiven! mer bilder kommer, men här är några! ALLA BILDER ÄR MANUELLT INSTÄLLDA! Så jag är väldigt nöjd med resultatet!



Jag har nog den sötaste hunden

©
FOTAD AV MIG! FÅR INTE ANVÄNDAS TILL SIDOR SÅSOM STALLET.SE M.F.

Sådär, då var jag hemma igen, och kameran har varit full utav bilder, fasst jag orkar inte ladda upp nu, så det får bli en bild på en av mina hundar, Flisan. Guess what? Hon fyllde 2 år i lördags, men hon ser ut att vara ett par månader. Sötare kan ingen vara! Jag har haft en toppenhalvvecka nere på västkusten, och jag har haft hur kul som helst! Gör gärna om det! Nu ska jag fortsätta kolla på alla bilder!

 ♥

Västkusten

BILD BORTTAGEN!
Använde fjärrutlösaren till denhär bilden! :) och jag ser ful ut, i know. hehe.

Från och med imorgon och några dagar framåt, ska jag till västkusten. kommer inte ha tillgång till internet, så därför ingen bloggning, men jag kommer fota en hel del, så vänta tills jag kommer hem bara, haha!
ha det bra sålänge!

Sweet

©
Fotad idag med nikon D60 + tamron Di macro 70-300 mm

Jag var ute och fotade förut, och såg massor utav humlor, dom är så söta, men jag är livrädd för dom, haha. Tur att jag har ett macro/zoom-objektiv så jag slipper gå så nära dom, hahah!

Nu dör internet igen, bäst att publicera!

Nu ska jag berätta varför jag inte har uppdaterat

Som ni märkt, så slutade jag uppdatera för några dagar sen, och anledningen till det är internet. Det kan funka asbra ett tag, och sedan på 2 sekunder så stängs det av och är jättesvårt att få igång igen. Därför vågar jag inte skriva inlägg, för då stängs det säkert bara av. Vi har ringt och klagat, men inget händer, skitjobbigt. Men nu får vänta tills allt funkar som det ska, så lovar jag att uppdatera mer!


A bed of flowers

©
Redigerade denna bild precis med hjälp av Kurvor, och jag tycker genast den fick mycket mera liv!

Färg vs. Svartvitt?


©
©
Foto och redigering: JAG

Nu undrar jag, vilken version gillar ni bäst, FÄRG VS. SVARTVITT? Jag gillar båda lika mycket, men den svartvita är rätt så fin. Skuggorna kommer fram bättre och kontrasterna är ju underbara! :)

idag ska jag till mormor och morfar över dagen, så det är inte säkert det blir mer bloggande! Vi får se!

Jag har fixat en hemsida!

Hej bloggen!
Fortfarande dålig uppdatering, jag vet, men förr eller senare kommer den bli bättre. Igår satt jag och kolla runt på internet och har märkt att det är rätt så många fotobloggar som även har en hemsida - Och nu har även jag en! På hemsidan kommer jag att sälja (om nu någon vill köpa) mina bilder, och även ladda upp album med nya bilder o.s.v. Jag har väl inga högre krav på sidan än, men såklart hoppas jag att den kommer gå bra och att många besöker! TRYCK HÄR för att komma till hemsidan! ha det bra!