FÖRSÄLJNING UTAV BLOGGDESIGNER

FÖRSÄLJNING UTAV BLOGGDESIGN.
Nu kan du beställa bloggdesigner av mig! Eftersom jag fått mycket föfrågningar så tänkte jag dra igång en försäljning. Jag kommer ta 100-200:- per design ink. kodning/insättning av designen. Priset kommer variera beroende på svårighetsgraden. Är det alltså krångligare att koda designen o.s.v blir det dyrare. Priset går dock att diskutera. Bilder till designen får du dock fixa själv. Du bifogar bilderna till mig på mejl. Du får själv bestämma hur designen ska se ut, såklart färger o.s.v.

BETALNING
Betalningen kan ske på 2 olika sett. För att minimera lureri o.s.v så betalar alltid köparen innan designen sätts in!

Alt. 1: Allra enklaste sättet är att sätta in pengar på mitt konto, mer om det, om du väljer den metoden, det tar vi via mejl/msn! När jag sedan fått in pengarna på kontot, visar jag dig designen, och är du nöjd, sätter jag in den åt dig!

Alt. 2: Om du inte kan sätta in på mitt konto, så skickar du helt enkelt pengarna till mig. Du lägger dom i ett kuvert (och lindar in dom i något för säkerthetens skull), och skickar sedan till mig. Adress får du när du beställt designen (mejlar adressen till dig). När jag sedan fått pengarna får du se designen, och om du är nöjd med den så sätter jag in den åt dig!

HUR BESTÄLLER MAN?
Skicka iväg ett mejl till kontakta_josefinsblogg@hotmail.com där du skriver lite hur du vill ha designen (färg, stil på text o.s.v) Sedan bifogar du bilderna till mig (om du nu inte väljer att ha en design utan bilder). Skriv även vilket sett du vill betala på. Så fort jag ser ditt mejl så svarar jag på att jag mottagit beställningen, och om det är kö, skriver jag såklart det. Och så snart jag fått pengarna, så får du designen insatt!


Kommentarer
Postat av: Felicia

Hej, Har en liten länk tävling i min blogg, Skulle vara kul om du ville vara med !föressten, fina bilder du har i bloggen! :D

2009-09-19 @ 21:47:43
URL: http://sheira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0