Scones

©
Foto och Redigering: JAG

Goddag!
Vad dålig jag är på att uppdatera, fy mig! Jag måste bättra mig, för annars tappr jag besökare! Förut fick jag för mig att baka scones till mellanmål, så jag gjorde det såklart. Dom vart inte så himla snygga precis, men dom vart så himla goda! jag fattade inte hur jag lyckades. Haha! Sedan fotade jag dom och redigerade i photoshop med kurvor/curves :)


Bring Me A Flower

©
högt ISO, därav bruset!

Godmorgon!
Jag har precis satt mig vid datorn nu och tänkte snart gå ut med hundarna. Sedan funderar jag på att fotografera. Jag verkligen har bildbrist alltså. Jag får hela tiden ta bilder från 2 veckor tillbaka, känns lite B kanske. Men snart ska nya, fräscha bilder komma, så håll ut! En annan sak är att jag igår skaffade facebook. Jag fick hur många inbjudningar som helst från olika kompisar, så jag var bara tvungen! så nu försöker jag lära mig facebook också. haha!

men ni får ha det så bra sålänge!

Dålig uppdatering

Jag har varit kass på att uppdatera idag och kommer nog vara. Men imorgon kommer jag uppdatera bra igen. Har helt enkelt inte haft lust att blogga idag. Men sånna dagar får man väl också ha!?

Ha det bra allihop, vi hörs imorgon, med bildinlägg då! =)

Det var en som anmälde sig och ville synas!

Och det var http://belliicious.blogg.se/

Lite komiskt igentligen, 28 besökte mig igår och bara 1 ville vara med :)
Idag lär inte bli så mycket bloggning, jag har nämligen tänkt åka till stallet, och även gå en rätt lång runda. Men någon mer gångidag! Ha de bra alla! ♥

Alla som vill får chansen att synas i bloggen!

Som rubriken lyder, så får just du chansen att synas i bloggen! Det ända du behöver göra är att skriva en kommentar med din bloggadress, så lägger jag upp alla, nästa gång jag skriver inlägg! Så sätt igång nu, anmäl er!


Muffins-bak

(C)
Foto: JAG

Det är vad jag har ägnat min tid till nu på förmiddagen. Och dessutom vart dom supergoda! Mina muffins är bäst! Haha! ha det bra allihop!


New Pics

©

©
Foto och redigering: JAG ©

Först vill jag be om ursäkt för gårdagens tråkiga och meningslösa inlägg. Men jag hade ingen insperation alls! Men idag känns det som om jag vet lite mer vad jag vill iallafall! Jag var till exempel precis ute och fotade lite vid våran damm. Jag hittade bland annat blöta grässträn (läs: jag hade mitt kit-objektiv). Men jag kom ju rätt så nära iallafall. Närmre än igår, haha. Sedan hittade jag den vita blomman, som jag tyckte var riktigt fin. Så jag fotade med lågt bländartal, så det vart kort skärpedjup. Naajs. Hehe. Annars har jag det rätt kul här. Jag tänkte senare idag, bege mig till någon affär för att köpa typ hamburgare. Mamma fyller år idag och såklart vill man överraska med något! Grattis mamma ♥

UPDATE:
Håll utkik i bloggen senare idag! Alla som vill kommer få chansen att synas i min blogg!

Min mobbade mobil

--
Foto: JAG

Jag bara måste skriva ett inlägg om min mobbade mobil. Jag vill först säga: se mig inte som snobbig och bortskämd i dethär inlägget, för ibland får man ju lite anfall på sin mobil, speciellt min, eftersom den är så himla kass!
Jag har en sony ericsson, modellen har jag inte i huvudet. Det är mycket som jag inte gillar. På baksidan har några silvriga klistermärken (ja, ni vet detdär märket W.) Och dom har lossnat, sjukt fult. I skärmen finns lite sprickor här och där och gör att mobilen ser hur brukad som helst ut. Och ibland är det kass mottagning, även inne i stan. Men ändå. Det är min mobil. Den är som en symbol för mig. Jag har med mig den vart jag än går och jag använder den mycket. Och i skolan på rasterna när man har tråkigt sitter man och bläddrar igenom alla bilder och låtar. Det sämsta nu är att minnet börjar ta slut, och jag orkar inte radera massor skit, så jag känner för att köpa en ny. Haha. Min mobil är 1 år och 4 månader, bara så ni vet!

Konstigt inlägg, men somsagt, min fantasi är dålig just nu!


Idé-torka

Japp, som rubriken lyder - jag har idétorka! Jag vet absolut inte vad jag ska fota för något, och inte vad jag ska göra i photoshop. Det suger verkligen. Jag behöver insperation! Och jag känner inte för att fota något eftersom jag hatar mina objektiv för tillfället, alltså dom är bra ibland, men när man ska fota vatten, som jag tycker är väldigt kul, vill inte mitt tamron fokusera, det låter bara "bsss bssss bsss" när det fokuserar, inget "pip". Och mitt Nikkor vill inte fokusera på nära håll. Kanske fotar jag i för dåligt ljus. Skit samma.

Hejdå.


UPDATE: Sjukt konstigt inlägg, hahaha xD

Mitt Tävlingsbidrag till fototävlingen hos Michaela!

©
När sommaren kommer blir ju alla glada! Och det tycker jag bilden utstrålar. G L Ä D J E !

Jag är med i en fototävling hos Michaela Dahlström där man kan vinna en reflex-skärm silver och vit, 77 cm från tvspelsweb.se! Jag skulle bli så himla glad om jag vann. En reflexskärm är trots allt något jag jättegärna skulle vilja ha! Bilderna blir så himla mycket bättre då! var med ni också. kanske är det min tur att vinna, eller så är det eran tur denhär gången! Jag hoppas iallafall jag blir finalist!


Tre favoriter ur mappen "porträtt"

©
Foto: Jag Modell: Melinda

©
Foto: Jag Modell: Melinda

©
Foto: Jag Modell: Olivia

Bilden på Olivia har jag visat tidigare, men jag gillar den! Inställd manuellt är den. Och bilderna på Melinda tog jag när jag precis fått kameran, och då fotade jag mest på porträtt om jag minns rätt! Nu är det upp till er att kommentera! Jag vill ha både bra kritik och även lite vad jag skulle kunna förbättra, för snart är det porträtt-foto med Melinda igen, och såklart vill jag ju utvecklas i portärttfoto! Jag älskar att fota porträtt/fashionbilder!


Crete 2009 ♥ Wanna go back

Copyright by joozefiins.blogg.se ©
Precis innan vi åkte hem från Elafonissi på kvällen! Fotograf: PAPPA, framför kameran: JAG

Randigt ÄR snyggt

BILD FRÅN GINATRICOT.COM
Jag vill så gärna köpa en sånhär randig tröja, denhär från gina tricot är nog mitt nästa inköp i klädväg, skulle jag tro! Även JC har snygga randiga tröjor, men dom kostar 50:- till. Men jag tror nog jag köper denhär över, den slår ändå JC:s randiga! Snyggt!


Waves

©

©
Foto: JAG, Nikon D60 + 18-55 mm optik

Var precis och fotade lite vid vattnet! Najs!

Fototips: Få skärpa på föremål i sidan av bilden!

Jag tänkte fixa en liten guide till hur man får skärpa på något i sidan av bilden! Jag är ganska säker på att ni som har systemkameror eller är vana fotografer, kan detta. Så vi får väl kalla det en nybörjarkurs för dom som precis börjat fota. Tipset funkar på både systemkameror och digitalkameror, så alla kan ta del av dethär. Funkar dock inte på mobilkamera, om man inte har inbyggd motor i den kameran. Jag kommer förklara med bilder och text. (det som jag fotat är en souverinir jag köpte på cypern, haha, föreställer en sköldpadda) Se och lär, haha =)

--
1. Börja med att fokusera på föremålet du vill ha i sidan av bilden. Håll avtryckaren till halvt tills du ser att föremålet är i bra skärpa! På systemkameror kan man ställa in olika fokuseringslägen (kanske kan man det på digitalkameran med?!). I fokuseringsläge valde jag "Närmaste föremål" !

--
2. Håll fortfarande avtryckaren nere till halft och flytta sedan kameran till höger/vänter (valfritt, beror på hur du vill ha bilden, jag flyttade kameran till höger!) När du sedan gjort detta trycker du ner avtryckaren helt så att bilden tas! och vips, så har du en bild med skärpan på sidan av bilden!

Värmeslag och Bildbrist

COPYRIGHT BY JOOZEFIINS.BLOGG.SE ©

COPYRIGHT BY JOOZEFIINS.BLOGG.SE ©
Foto: JAG - Båda bilderna är fotade på Elafonissi, Kreta med Nikon D60 + 18-55 mm optik!

Tjoo allihopa!
Jag kom precis in efter att ha legat i solen och läst en bok. Vad synd att jag glömde dricka, jag har typ värmeslag eller något. Varm utav attan och ont i huvudet. Men det går väl över snart! Och jag börjar få tillbaka lite färg nu. Jag märker att det är så himla mycketlättare att bli brun när man varit utomlands! kanske för att man vant sig vid solen efter resan så man blir brun istället för röd. Jippie! Och jag som även skrev att jag skulle fota, nae, asså det blev inte så heller. Jag har ingenting att fota, inga ideér eller något, förutom människor/porträtt. Så jag måste fota Melinda snart! Jaja. Nu ska jag inte klaga på allt. Jag längtar så mycket tillbaka till kreta! Hoppas vi åker nästa år igen.

Ha det bra allihopa och glöm inte kommentera alla bilder jag har i bloggen! Både med positiv kritik och även vadjag kan förbättra! Vi hörs!


Freeze the moment.

Hej på er!
Jag ser att besökarna börjar öka igen. Mycket bra! Hoppas dom stiger ännu mer snart! Just nu har jag runt 10 besökare per dag. Men det skulle vara kul att komma upp i typ 100 (okej, nu kanske jag begärde för mkt, men det skulle vara himla kul) och jag vill gärna ha fler premunanter också! Så ni som inte gjort det, lägg till mig med bloglovin'! Idag händer inget speciellt. Hade tänkt fota lite idag, om vädret håller i sig, vill säga. Det ser inte jöttebra ut på himlen just nu. suck. Vart är sommaren?! Och jag kom även just att tänka på att skolan drar igång om några veckor igen! Vemodigt. Usch. 8:an, betyg, konfirmation och allt. Nervöst! Men när 8an är över har jag bara 9an kvar och sedan 3 år på gymnasium, där jag hoppas kunna välja fotografi/journalistik! Men nu ska vi inte gå för långt in i framtiden, haha.

Nu ska jag göra nått annat! Bilder kommer senare, när jag fotat lite!



UPDATE: Det kändes så konstigt att skriva om framtiden, haha! Men jag låter det stå kvar iallafall! Jag brukar inte tänka på framtiden annars, haha!

Recension på filmen "Låt den rätte komma in"

google.se
Bild från google.se! (tror bilden är från boken, för jag läste nån stans att det fanns en bok också)

Ja ni kära vänner! Haha, jag har tänkt resensera en film som jag precis såg på! "Låt den rätte komma in" hette den. många har säkert sett den tidigare, men jag såg den för första gången nu! Filmen handlar om en pojke, som blir mobbad av ett gäng i skolan. Han bär med sig en kniv var han än går typ. En kvällgår han ut och hugger i ett träd på innergården till alla lägenheter där han bor. Bakom honom står en flicka, som han då inte visste, var en vampyr. Flickans pappa mördar folk för att få blod till henne, så hon inte är hungrig. En dag dör pappan och hon måste klara sig själv. Och pojken i filmen och vampyren, blir riktigt goda vänner! Mer än så säger jag inte, vill ni veta vad som händer, får ni se filmen, haha!

Filmen var på Svenska, rätt så lång, och den är defenitivt värd att se! Lagom läskig (igentligen inte läskig alls, om jag får säga mitt) och jättebra! Filmen får 4½ av 5, eftersom man kanske inte riktigt förstog början! Men när man kommer in mer i filmen är den jättebra! Värd att se!

Nu ska jag lägga mig och läsa boken "Tillsammans" som typ är världens bästa bok!


UPDATE: såg att jag visst skrivit "värd att se" 2 gånger, men skit samma =)

Right Now

COPYRIGHT

COPYRIGHT
Fråga mig inte varför jag valde marshmallows idag!

Jag har det riktigt bra här! Nyss grillade vi kyckling med potatiskroketter och bearnaise-sås till och nu sitter jag på mitt rum med datorn framför mig och äter marshmallows, som jag aldrig äter annars, lyssnar på musik i Spotify och ska snart se en film! Jag måste bara tilllägga att spotiify är nog det bästa programmet som finns! Så himla enkelt att hitta sina favoritlåtar! Flera plus till Spotify!

Nu ska jag återgå till mitt godisätande och musiklyssnande! Haha, ha det bra allihopa! Vi hörs!


Ny bloggdesign till mig själv också!

Eftersom jag hjälpte amanda med en bloggdesign igår, så vart jag själv lite sugen på att byta! hur tycker ni det blev? själv är jag nöjd, och eftersom jag suger på att koda just headern, så struntar jag i klickbara bilder och låter det vara lite "enklare" eller hur man ska säga. ja, ni förstår! Headern är fixad i photoshop och bilderna är nya och fräscha! Sådär då, nu får den sitta där ett tag framöver! För er som kanske inte förstått än, jag är hemma! Och nu i fortsättningen av sommar skajag försöka uppdatera så ofta jag kan och har tid. Jag menar, om det är jättemycket sol ute och det ringer kompisar hejvilt, så är det ju klart det går före bloggen! Men minst 1 - 2 inlägg /dag ska jag försöka med iallafall!

Dags att gå ut en stund, jag har suttit här alldeles för länge! Ha det bäst sålänge!


#Blogghjälp AMANDA

©
Jag är hemma! Weeeii! Kom igentligen igår, men jag orkade inte starta datorn då, men nu sitter jag här hemma igen! och gissa vad jag fått på posten? MIN FJÄRRUTLÖSARE! Den är verkligen perfekt! Kostade bara 49:- + frakt, dock inte äkta nikon-märket, utan nått kinesiskt, men det funka bra det också! Och till alla som skriver att inte fjärrulösare funkar på Nikon D60: det gäller att köpa rätt! Alltså det finns bara 2 modeller av fjärrutlösare som funkar på Nikon D60!

Jag hjälpte precis Amanda med en bloggdesign och hon verkade bli jättenöjd! Kul att göra människor glada! kanske ska jag börja med designförsäljning i bloggen? Eller vad tycker ni?! Nu ska jag göra nått annat än att blogga, hehe!


Veckans Fråga! Kompaktkamera vs. Systemkamera?

fråga nr 1
För det första, "bilden" är skapad i paint, eftersom jag inte har photoshop på min lilla dator!

Japp, där har ni frågan! Själv tycker jag bättre om systemkameran, eftersom kompaktkameran ger sämre bilder! Kompaktkameran har inte möjligheterna att själv välja hur bilden ska bli. På en systemkamera kan man ju ställa in manuellt, vilket både är kul och även krävande för den som fotar. Jag menar, det är ju inte superenkelt med att ställa in manuellt, eller hur? Men det är ju ändå så kul! Kompaktkameran är dock smidigare att ha med sig, det är ett plus med den! Nu vet ni ju vad jag tycker, nu är det upp till er! Skriv ett svar i kommentarsfältet!


Jaaag vill ha!

Bild från google
Jag vill så gärna ha dethär objektivet. Har suttit och kollat på lite bilder fotade med dethär objektivet. WOW vilket skärpedjup det blir i bilderna, och bokeh också! Najs. Dethär är absolut nästa köp till kameran! Någon som vet vart man kan köpa dethär objektivet för ett bra pris?

Jag ska nog fota något nu, men jag vet inte vad, vi får helt enkelt se vad det blir! Men innan jag fotar ska jag göra en "veckans fråga" som ni kan få svara på medans jag är så oaktiv, nu när jag inte är hemma!



Haaallååååå!!

--
Fotade bilden i Tisdags med Tamron 70-300 mm, gjorde om den till svartvit i kameran, ingen mer redigering!

Nu undrar jag vart alla har tagit vägen! I flera dagar nu har jag haft runt 16-20 besökare, men nu de 3 senaste dagarna, är det bara 1 eller 2 som besöker?! För er som inte förstått än, så är jag inte hemma, därav den dåliga uppdateringen. När jag kommer hem igen kommer jag uppdatera som vanligt igen, så ni vet. Den dåliga uppdateringen är alltså bara tillfällig! Så ni som läst bloggen innan, sluta inte med det, bara för jag inte uppdaterar så ofta just nu! Om ca 1 vecka uppdateras bloggen mer! Jag LOVAR det!

Förövrigt har jag inte hunnit med så mycket idag, jag vaknade ju trots allt vid halv 10, så jag har bara ätit frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som ska ske. Kanske ska vi till stan igen (fasst det är ju helt fullt av turister, suck), och jag har även lust att bada eftersom det är vindstilla och 30 plusgrader, så det kanske jag ska göra nu! Vädret har varit så fint de senaste dagarna, hoppas det håller i sig! Nu ska jag göra nått annat än att sitta här! OCH NI, Glöm inte att det finns ett kommentators-fält också :)


090716 - Summer breeze

COPYRIGHT (C)
Jag vet, bilden är lite suddig och konstig, men jag gillar motivet, så jag laddar upp bilden ändå. och jag är inte bäst på att ställa in manuellt, när jag igentligen inte orkar, så ni får stå ut, haha!

Idag har vi varit och fiskat. Det var jättemysigt. Vi gjorde upp en eld, satt och fikade och hade det bra, och såklart fiskade vi, dock utan resultat. Inte ett napp, men det har inte nappat på detdär stället på ett tag nu, men det var mysigt iallafall. Jag gick runt i skogen och letade kvistar och granris att elda. Sedan fotade jag litegrann, fasst ingen bild blev bra!

Nu ska vi grilla. Ha det braa!


En bild.

(C)
FOTAD MED TAMRON 70-300 mm! Jag ser lite mullig ut på bilden, men det är linnet som är lite större, det sitter alltså inte så tajt, haha!

Jag la över en bild från kameran, men som ni ser, är den väääldigt mörk. Kanske för att jag glömde ta av motljusskyddet eller nått, eller så glömde jag bara att ändra ISO:n :(
Men ni ser ju lite iallafall!

Vi hörs! ♥

Ett tag sedan sist!

Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade, men internet har varit lite konstigt här med, men nu är det lagat! Här är det jättebra! Igårkväll vid halv 11, när det är som finast, gick jag ner till sjön. Vattnet var spegelblankt, och himmelen var orangefärgad. Så himla underbart! Pappa tog lite bilder på mig, tyvärr vart dom mörka, och eftersom jag inte har något redigeringsprogram på den lilla datorn, så får ni se bilderna när jag kommer hem. Och jag hann inte ta några Landskapsporträtt, eftersom batteriet dog, suck. Men nu är det full-laddat igen, så jag får väl gå ner ikväll igen och hoppas på att det är lika fint!

Nu ska jag äta frukost, sedan ska jag ner och ta mig ett dopp! =)


Röd & Blå

COPYRIGHT
Objektiv: Tamron 70-300 mm Di Macro

När det regnar, får man väl fota dom blommor som finns under tak, på altan! Denna bild är endast redigerad i kameran litegrann, annars är det ett orginal! Själv gillar jag den röda bakgrunden, mot de blå blommorna, eller vad tycker ni? =)

Jag har precis bakat färdigt lite bröd, ätit en pizza och druckit cola. Var på marknad idag också, men jag hittade inget kul. Annars har dagen varit bra!! Hur har eran dag varit?

Ha det så bra tills nästa gång vi hörs! ♥

Kommentar från anonym!

Anonym om Snygga Örhängen:
nej, en dissa .

Ööh, en dissa? Jag hatar sånnahär kommentarer. Dessutom tror jag att jag vet som skrivit denna kommentar. Haha. Sjukt barnsligt att inte våga ange sitt namn när man skrivit något såhär fult. Haha. Fyfaan. Om du läser dethär så vet du att jag har ditt IP-nummer! Så du har inte kommit undan! HAHAHA, sååå fegt!

Och tänk på innan ni kommenterar: Jag tar inte åt mig ett skit av dom dryga kommentarerna, men dom bra kommentarrna tar jag emot var enda liten bokstav av vad ni skriver :)

Vaknade precis, läste kommentarerna och såg denna. Jag var bara tvungen att visa er andra. Ska snart gå upp, Senare idag kanske vi ska in till stan eller något, ha det så bra! :)

JAG VANN! JAG VANN! JAG VANN!

Åååh, läste precis mina kommentarer och såg att jag vunnit fototävlingen hos sommarfreak!  Jag är världens gladaste just nu! Jag har typ aldrig vunnit en tävling, så dehär betydde mycket för mig! Jag är glad. jag är glad. Jag är glad.

Vi hööörs!


Framme i (rengniga) Dalarna!

--

Äntligen är jag framme i Dalarna, efter världens längsta och jobbigaste biltur. För första gången i mitt liv blev jag åksjuk och fick kräk-reflexer, men jag klarade mig. Usch och Fy! Hoppas det är bättre på hemvägen eller på resan med husvagnen. Ni ska bara veta hur jobbigt det var. Jag har inte varit med om något liknande. Kände inte igen detdär! Det regnar som bara den här. Tar aldrig vattnet slut?

På vägen hit stannade vi på ett köpcentrum i Insjön. Jag gick in på Lager 70, där jag köpte jeans, och sedan på clas ohlsson där jag köpte pennor (kol o.s.v) som jag sedan testade när jag kom fram! Resultatet ser ni på bilden! Dock kan jag inte tekniken än, men jag ska lära mig! =)

Nu slocknar mina ögon snart. Så trött man blir av vädret! Vi hörs när jag har tid nästa gång!


INFORMATION TILL ER SOM LÄSER!

Imorgon (Torsdag) ska jag och familjen bege oss upp till Dalarna igen. Jag kommer ha med mig datorn upp, så några bilder och inlägg blir det nog, dock inte varje dag, eftersom vi ska hitta på lite saker, och någon dag blir det eventuellt att bege sig till norge en sväng också, men vi får se. Om det blir en "norge-resa" kommer jag inte ha tillgång till internet. När jag kommer hem kan jag bjussa på en bildbomb så ni får se hur jag har haft det! Vet inte hur länge vi blir borta, vi åker hem när vi känner för det! Men följ mig med bloglovin' så ser du ju när jag skriver ett inlägg härnest (stavning?!)

Jag hoppas ni får det bra, så hörs vi några gånger i veckorna!

Lite ridbilder [Fotade av Pappa]

©

©

©

©

©

Där har ni lite bilder! om ni undrar vad det vita snöret är, så är det en longeringslina. Hon var inte sig själv idag så vi fick vara 2 om att få lite hyfs på henne!

Tävling hos Sommarfreak!

©
Detta är mitt Bidrag!

Jag är med hos en tävling hos Sommarfreak.blogg.se! För att anmäla dig så ska du trycka HÄR!
Du ska ladda upp en bild, skriva att du är med i en tävling på hennes blogg, och sedan länka till inlägget om tävlingen!

Ha det bra!


Bilder från Kreta, del 1

Jag kom precis på att jag inte visat några bilder från kreta, haha. Det är väl typ 3 veckor sedan eller nått, men det blir väl aldrig för sent att visa dom! Vi bodde på ett hotell som hette Porto Kalamaki, som ligger ca 5 km från chania!

Stockholm Arlanda (:
Stockholm Arlanda klockan 05.44 på morgonen!

På flygplanet :)
Vi flög ett Boeing 767 tror jag det var, för er som undrar :) Dessutom svänger flyget på bilden, det är därför den ser lite sne ut! Vi satt längst bak, haha (:

Abba-musik xD
Mamma mia soundtrack får upp "greklands-stämning" hahaha!

Inte bästa utsikten! :P
Vi hade inte bästa utsikten, men skit samma, det var underbart ändå!

Nu åskar det, ni får fler bilder senare!

Oj, vad tidigt jag gick upp då!

Hej bloggen!
Oj vad tidigt jag gick upp. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva. Haha, lyckat inlägg.  Ni får helt enkelt kika in senare idag, när jag vet vad jag ska skriva. Ha det bra sålänge!

Nya Shorts!

Bikbok, 200:- (50%)

Var inne till stan en sväng till förut. Det fanns absolut ingenting i någon affär, men när vi kom till bikbok hittade jag dessa snygga shorts. Det sjuka var att jag fick ta storlek XL. Alltså kom igen. I mina andra kläder har jag storlek M, men dessa shorts måste varit i en jätteliten storlek, eftersom dom var lika stora som M. Helt sjukt, men det viktigaste är ju att dom passar, skit samma vilken storlek liksom. Dom kostade iaf 200 :- på rea, ordinarie pris är 399:-, alltså 50% rea!

Vi hörs! =)

Snygga Örhängen

Örhängen ©
Dessa snygga örhängen har jag snott från mamma (haha) Hon hade dom när hon var i min ålder typ, jag tycker dom passar perekt nu i sommar. Bilden är lite väl överredigerad, men jag fotade lite för ljust, hehe. Men somsagt så vet jag inte vart dessa örhängen är köpta, men det var flera år sedan iallafall, så jag tror inte dom finns att köpa längre!

Vad tycker ni om dessa snygga? Kommentera!

Vitbalans


©
Bländare f/5.6, slutartid 1/250 sek, ISO 100, exponering +1.7

Det är kul att fixa och trixa lite med vitbalansen. Se bara på bilden hur jag lyckats få fram den lila färgen i blomman.
Idag är det Måndag igen, och vädret är så himla dåligt. I natt har det regnat lika mycket som i regnskogen (eller nått), haha. Jag vaknade klockan 6 i morse av att vårat akvarie lät jättekonstigt. Så jag knallra upp och kollade. Lampan blinkade, pumpen lät förskräckligt, och akvariet läckte. Dessutom var det så varmt att det när som helst kunde börja brinna, så jag drog ur sladden, väckte pappa, så han gick upp och torkade bort vattnet. Senare idag ska vi laga det. Snart ska vi in till stan och köpa lister till brorsans rum. Vi har lagt nytt golv där. Jag ska även in på ikea och köpa ljuslyktor i olika färger, eftersom vi ska måla och sätta upp en hylla på min vita vägg över sängen. Hyllan blir svart, och sedan blir det somsagt olika ljuslyktor! Nu är det dags att fixa till sig om man ska åka till stan.

Ett långt inlägg blev det. Men nu har ni ju somsagt fått lite att läsa! Hörs senare!

"Fotografen" och Flygbuller

Hej på er!
Jag hade precis lagt mig i sängen för att läsa en bok. Jag läser "Fotografen", en väldigt bra ungdoms-rysare. Och när jag hunnit ett par sidor, hör jag hur ett stooort plan går in för landning, liite fel timing för mig att läsa. Det dånade som bara den och man hörde när dom satte på motorerna och stängde av dom. Haha, skit samma. Sedan läste jag några kapitel till, men nu orkar jag inte mer, nu vill jag sova, tror jag. Vi hörs imorgon =)

Flower-Power

©
Bländare f/5.6, Slutartid 1/250 sek, ISO 100, exponering +1.7

©
Bländare f/4.8, Slutartid 1/250 sek, ISO 100, exponering +1.7

KOMMENTERA! ♥

Jordgubbar

COPYRIGHT! ©

COPYRIGHT! ©
(Fotade av mig med kit-objektivet!)
Duo i Jordgubbar! Mums...!

Mobbat internet!

Jag orkar inte blogga när internet är såhär, ni får helt enkelt vänta tills någon gång nästa vecka, då vi installerar ett nytt! Ha det bra sålänge, vi hörs =)

FRÅGESTUND!

Wihuuu! =)

Jag tänkte dra igång en kort frågestund. Du kan fråga mig om det mesta. Om mig, fotograferingen, kameran m.m. Jag vill inte ha frågon om adress, telefonnummer, bloggdesigner, kodningar o.s.v. Lätta kodningar kan jag väl svara på, men inte för komplicerade. Jag stoppar frågestunden när tillräkligt med frågor kommit in, sedan svarar jag på dom i ett inlägg! Så nu är det bara att fråga på. Det finns (nästan) inga gränser. Och kom ihåg, frågorna kan vara hur sjuka som helst! Haha! Ha det bra sålänge! ♥ 

Äntlingen börjar ni hitta hit! :)

Joozefiins.blogg.se ©
Nämen titta här! Besöksrekord igår, folk börjar hitta hit! Jag är så himla tacksam för minsta lilla besökare. I förrgår hade jag 10 besökare, och igår 16. Undra hur många det blir idag? Runt 20 skulle jag nog tippa på! Och ni som hittat hit! Glöm inte prenumerera på mig via bloglovin'. Skriv en kommentar när du lagt till mig, så lägger jag till dig! Internet är fortfarande helt damp, så jag får sätta punkt här. För om några dagar får vi hem ett nytt och fräscht bredband från Telia, som vi hoppas, kommer fungera bättre! Ha det bra!


Spooky

Copyright by joozefiins.blogg.se

Copyright by joozefiins.blogg.se
Fotade och redigerade av mig!

Hej! Vårat internet strular just nu, så jag får väl önska er en trevlig kväll, så hörs vi igen, när internet fungerar!

Nu kan ni bildlänka till mig, och jag till er!

Ni har läst rätt. Jag har skapat en bildlänk till min blogg, du hittar den under alla kategorierna i menyn! Vi kan byta bildlänkningar, då använder du min bildlänkning och jag använder din! Skriv bara en liten kommentar så fixar vi det direkt! Du får såklart bildlänka ändå, utan ett byte! Kopiera bara länken, och klistra in den under <div class="nav">, inne i kodmallar, där du vill ha den, superenkelt


Så var det ju dethär med att komma på en rubrik...

Copyright by joozefiins.blogg.se ©
Foto: Jag | Bok:Twiligt, Ring: någon jag hittade här hemma (:

Jag är så himla dålig på att komma på rubriker just nu. Så det fick helt enkelt bli den rubrik det blev. Hehe. Jag vaknade precis. I natt har jag haft svårt att sova, antagligen föratt det har varit 100 grader inne i mitt rum. Kanske inte 100 grader, men typ 30, det kändes så iallafall. Men nu är jag vaken + att jag är superhungrig, ska väl äta lite frukost snart. Senare idag ska jag till veterinären med våran ena hund. Det är typ bara någon undersökning. Men nej, jag fixar inte att sitta här så hungring, så jag måste sluta skriva nu!

Hörs nästa gång internet hoppar igång igen!